Voorlichtingsactiviteiten in 2014

In 2014  en 2015 organiseert de Universiteit Leiden Open Dagen waar leerlingen zich kunnen oriënteren op de verschillende bacheloropleidingen en mogelijkheden aan de universiteit. Hebben ze interesse gekregen in een specifieke opleidingen? Dan zijn ze van harte welkom om een verdiepende activiteit te bezoeken als een Proefstuderen of een meeloopdag om te ontdekken of de studie écht bij ze past.

Oriënteren op een Open Dag

Universiteit Leiden organiseert een Open Dag op zaterdag 8 november 2014 enzaterdag 7 maart 2015. Op de Open Dag kunnen leerlingen presentaties volgen over de opleidingen van hun interesse en op de informatiemarkt in de Pieterskerk 1-op-1 gesprekken voeren met studenten en docenten. Ook kunnen ze zich er goed laten informeren over de inschrijvingsprocedure, huisvesting en studentenvoorzieningen. Zo krijgen ze een goed beeld van studeren en mogelijkheden aan de Universiteit Leiden.

Houd de website van de Open Dagen in Leiden de gaten voor meer informatie over het programma van de eerstvolgende Open Dag en inschrijving.


Verdiepen in studie van interesse

Heeft de leerling (naar aanleiding van bijvoorbeeld een bezoek aan de Open Dag of het maken van online studiekeuzetests op het Studiekeuzeplein) interesse in een specifieke studie en wil hij of zij een kijkje nemen bij de opleiding? Of heeft de leerling behoefte aan wat extra informatie voordat hij of zij definitief voor deze studie kiest? Door het jaar heen organiseert de Universiteit Leiden diverse verdiepende activiteiten, zoals Proefstuderen, Online Proefstuderen en meeloopdagen.

Bekijk voor meer informatie over de eerstvolgende Open Dagen op locatie de website van de Open Dagen in Leiden. In de activiteitenkalender op studereninleiden.nl vindt u een overzicht van alle voorlichtingsactiviteiten. Deze wordt maandelijks aangevuld met voorlichtingsactiviteiten.

Laatst Gewijzigd: 17-07-2014