Decanendag 10 februari 2011

Studeren aan de Universiteit Leiden kan niet alleen in Leiden maar ook in Den Haag. Op de studiedag maakt u uitgebreid kennis met drie nieuwe bacheloropleidingen die de Leidse universiteit vanaf september 2010 aanbiedt op de Campus Den Haag. In deze opleidingen wordt nauw samengewerkt met partners, zoals de gemeente Den Haag, de Erasmus Universiteit en Hogeschool INHolland.

Academische Pabo in Den Haag

De Academische Pabo Den Haag biedt een combinatie van Pedagogische Wetenschappen van de Universiteit Leiden en de bacheloropleiding Leraar Basisonderwijs (Pabo) van Hogeschool INHolland Den Haag. Het studieprogramma van de Academische Pabo neemt vier jaar in beslag. Het accent ligt op ‘de grote stad als uitdaging’. Tijdens de opleiding staat de combinatie van theorie en praktijk centraal, waardoor afgestudeerden straks goed voorbereid aan de slag kunnen


Informatica & Economie

Studenten kunnen Informatica en Economie combineren in Den Haag. Deze unieke variant is een onderdeel van de bacheloropleiding Informatica, in samenwerking met de Erasmus Universiteit Rotterdam. De informatica vakken worden gegeven op de Campus Den Haag en de economische vakken in Rotterdam.

Leiden University College The Hague

Het Leiden University College The Hague (LUCTH) biedt een Engelstalige bacheloropleiding Liberal Arts and Sciences. Het brede, interdisciplinaire programma van het College heet ‘Global Challenges’ en heeft een focus op vrede, recht en duurzaamheid.

Programma

  • 10:30 uur Ontvangst bij Campus Den Haag

  • 11:00 uur Presentaties over de nieuwe opleidingen Academische Pabo, Informatica & Economie en het Leiden University College The Hague

  • 12:30 uur Lunch met studenten van het LUC The Hague, de Academische Pabo en de variant Informatica & Economie.

  • 13:30 uur Presentatie Arbeidsmarkt na een Leidse studie door Studenten Loopbaan Service van de Universiteit Leiden

  • 14:00 uur Rondleiding bij Leiden University College The Hague

Aanmelden

Wilt u graag bij deze Decanendag aanwezig zijn? U kunt uzelf dan aanmelden via decanensite@bb.leidenuniv.nl. Wilt u bij uw aanmelding de volgende gegevens doorgeven?

  • Naam

  • Naam van uw school

  • Telefoonnummer

  • Emailadres

Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging met daarin meer informatie over de locatie waar u op 10 februari 2011 verwacht wordt.

Laatst Gewijzigd: 02-12-2010