Voorlichtingsavond Leiden University College The Hague

Is een Liberal Arts & Sciences opleiding met een focus op Global Challenges iets voor jou? Bezoek dan de open avond van het Leiden University College The Hague op 21 maart 2012.

Liberal Arts and Sciences: Global Challenges

Het Leiden University College The Hague (LUC The Hague) biedt een driejarige Engelstalige bacheloropleiding in Liberal Arts and Sciences: Global Challenges voor een groep excellente gemotiveerde (inter)nationale studenten. Er wordt een combinatie van studeren, wonen en sociale/maatschappelijke activiteiten aangeboden op dit residentiële college in de Hofstad Den Haag.

Het LUC The Hague biedt studenten een uitdagende, brede basisopleiding en bereidt voor op toonaangevende posities in de internationale samenleving. Het brede, interdisciplinaire programma van het College heet ‘Global Challenges’ en heeft een focus op vrede, recht en duurzaamheid.


Aanmelden

Wil jij kennismaken met deze opleiding, meer weten over het Leiden University College The Hague en ervaren hoe het is om in Den Haag te studeren? Hoe je je kunt aanmelden voor deze voorlichtingsavond en verdere informatie over het programma vind je op http://www.lucthehague.nl/open-days/lucthehague-open-days.html.

Laatst Gewijzigd: 16-03-2012